Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.01.2026 - 16:38:02
Сторінки:  1  

Планування невеликої кухні

АвторПовідомлення

марунька

Музичний гуру.

Статистика:

Привіт всім! Планую ремонт кухні і зовсім заплуталася з питанням організації простору. Кухня у мене не дуже велика, десь 8-9 квадратів. Як краще розташувати все необхідне, щоб було функціонально?

--------------
Репетитор по математике. Онлайн занятия. 5-11 классыБелье для всей семьи, термобелье - КЕЙ, АТЛАНТИК, KLEO и др
Повідомлення # 1 22.12.25 - 14:17:28
RE: Планування невеликої кухні

elAmigo

Музичний гуру.

Статистика:

Для невеликої кухні ідеально підійде Г-подібна або П-подібна планування, якщо дозволяє конфігурація. Обов'язково дотримуйся правила робочого трикутника – холодильник, плита і мийка повинні бути на оптимальній відстані одне від одного. Використовуй простір по максимуму – верхні шафи до стелі додають місця для зберігання. Також можна розглянути вбудовану техніку, вона економить простір і виглядає акуратно.

Повідомлення # 2 22.12.25 - 15:13:08

Аллуся

Музичний гуру.

Статистика:

Мені теж доводилося вирішувати таке питання. Зробив ставку на функціональність і компактність. Подивися варіанти на https://kmebli.com/kuhni/ – там є готові рішення для різних площ. Я собі замовляв індивідуальний проект, врахували всі мої побажання і особливості приміщення. Ще важливий момент – фурнітура має бути якісною, бо на кухні нею користуєшся постійно. Не шкодуй грошей на доводчики і механізми – вони реально полегшують життя. І так, вбудована техніка – це дійсно круто, все виглядає цілісно.

Повідомлення # 3 22.12.25 - 15:51:15
07.09.2013 Бликса,погостемон. : Попередня темаНаступна тема: Не читал инструкцию к Clarion DXZ958
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13